Kranio-Sakral Terapi

… blev opfundet af en amerikansk læge tidligt i dette århundrede. Teknikken udspringer af osteopati og er siden blevet videreudviklet og udbredt i hele Europa. Stanley Rosenberg begyndte som den første i Danmark i 1986 at behandle klienter.

Kranio-Sakral Terapi er en meget blid og afspændende behandlingsform, som sigter mod at forbedre centralnervesystemets funktion:

  • Det autonome nervesystem; kronisk stress
  • Hormonbalancen
  • Skeletmuskulaturen
  • Bidfunktionen

Behandlingens hensigt er at frigøre eventuelle spændinger i leddene mellem kranieknoglerne, afspænde de stærke membraner, som holder hjernen på plads, leddene i rygsøjlen og korsbenet samt hjernevæsken og blodets cirkulation.

Kranio-Sakral Terapien kan blandt andet hjælpe mod: hovedpine, ryg- og nakkespændinger, symptomer som stammer fra ulykker eller slag på hovedet/rygsøjlen, piskesmæld, kæbespændinger og synsforstyrrelser. Man ligger på ryggen på briksen. Der anvendes et meget let tryk, på specielle steder på hovedet, nakken, ryggen og korsbenet. Du oplever en dyb form for afspænding, som i en behagelig drømmende søvn-tilstand.